Cautare

57533 de rezultate pentru "cantece pentru nicoleta" (5.23 secunde)
Calian a sugerat ca initiativa este facuta pentru acel gen de primari ca Emil Boc, care "face 90% politica si 10% administratie publica locala". ... (Nicoleta Nicolae)
In ceea ce priveste activitatea de partid, prima decizie a lui Solcanu, dupa revenirea in functie, a fost convocarea unei sedinte pentru sfarsitul acestei luni.
Desi saptamana trecuta Crin Antonescu a fost "linsat" de catre colegii de partid pentru declaratiile sale impotriva lui Tariceanu si a lui Bogdan Olteanu, deputatul liberal a declarat ieri ca-si mentine integral parerea cu privire la anumite deficiente privind managementul Guvernului.
El a declarat ca nu si-a dat niciodata demisia din PSD, fiind inca membru al filialei Suceava pentru ca si-a platit cotizatia la zi.
"La Parchet cu siguranta ma voi prezenta, am spus de la inceput ca am incredere ca intr-un stat de drept doar justitia este cea care stabileste vinovatii si nevinovatii si ma voi prezenta pentru ca nu am nimic de ascuns", a precizat Atanasiu.
Voiculescu a tinut sa-i transmita liderul grupului Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa (ALDE) din Parlamentul European, Graham Watson, aflat in vizita la Bucuresti, ca, dupa alegerile pentru parlamentarii europeni, reprezentantii PC se vor alatura ALDE. ... (Nicoleta Nicolae)
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
Nemultumiti de eliminarea platii orelor suplimentare, eliminarea sporurilor salariale si anularea premiilor pentru toate categoriile de personal, functionarii au declarat timp de doua ore, intre 8.
Prin plecarea Danielei Dragomir de la sefia Directiei pentru Munca si Protectie Sociala (DMPS) Constanta, respectiva institutie a ramas fara director. ... "Sunt serioasa, ambitioasa si muncitoare - calitati care ma caracterizeaza atat la locul de munca, cat si in familie", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Valentina Munteanu. ... (Nicoleta BACIU)
"Au fost depuse patru CV-uri pentru ocuparea posturilor de inspector general adjunct. ... Decizia va veni la sfarsitul saptamanii" a declarat pentru cotidianul "Replica" Petrica Miu. (Nicoleta BACIU)
De asemenea, Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati din cadrul Senatului Romaniei a avizat, ieri, pozitiv propunerea legislativa a deputatului Aledin Amet de a externa persoanele decedate de religie islamica. ... (Nicoleta BACIU)
Liberalii care nu il recunosc pe Dian Popescu drept presedinte sustin ca nu au avut acces la alegeri si doua chitante cu plata cotizatiilor au fost anulate, iar banii - returnati, tocmai pentru ca platitorii sa nu aiba acces la Adunarea Generala a PNL Targu Jiu, unde a fost desemnat noul lider al filialei municipale.
Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei pentru urmatorii patru ani, dupa o lupta stransa cu Antonie Solomon.
20% din electronicele si electrocasnicele vandute vor trebui colectate pentru reciclare.
Preturile pentru un ATV nou ajung pana la 20. ... "In judetul nostru sunt inmatriculate 24 de ATV-uri, dar pot fi mult mai multe, fiindca legea permite ca aceste mijloace de circulatie sa fie inregsitrate si de serviciile rutiere din cadrul primariilor", a precizat, pentru cotidianul "Replica", cms. ... (Nicoleta BACIU)
In Finantele doljene unii se plang ca au salarii foarte mici, altii tac chitic, pentru ca pleaca acasa cu sume frumusele. ... Poate cineva trai cu un astfel de salariu?", spune Nicoleta Ciuta, de la registratura.
Din lumea fotbalului se poate trai bine, insa intotdeauna trebuie sa existe si o preocupare pentru ziua de maine, asa ca multi fotbalisti s-au orientat si catre afaceri fara legatura cu stadionul. ... Urmatorii ani au fost insa profitabili pentru cei doi asociati: ... (Nicoleta BACIU)
Firmele care nu asigura angajatilor conditii optime pentru desfasurarea activitatii timp de canicula sunt pasibile de amenzi de la 1. ... "Masurile care trebuiesc aplicate pentru protectia personalului in perioade cu temperaturi extreme sunt prevazute in Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... (Nicoleta BACIU)
In urma cu ceva vreme, Alina a facut o vizita in Banie pentru a-i cunoaste pe parintii Ralucai Dumitrascu si a spus despre judoka de la CS Universitatea ca este cea mai talentata din generatia sa.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare).
google-analytics.com